منظور از مواد سبز و قهوهای در کمپوست چیست؟
کمپوستسازی یک راه عالی برای افزودن مواد مغذی و آلی به باغ شما است و در عین حال، میزان زبالههایی را که به محلهای دفن زباله میفرستیم کاهش میدهد. بسیاری از افرادی که تازه کمپوستسازی را شروع کردهاند، ممکن است از خود بپرسید منظور از ایجاد یک مخلوط متعادل از مواد «قهوهای» و «سبز» برای کمپوست با استفاده از زبالهتر چیست؟
فهرست مطالب
مواد قهوهای و سبز برای کودکمپوست چیست؟
چرا تهیه ترکیب مناسب از این موارد مهم است؟
مواد قهوهای برای کمپوستسازی از مواد گیاهی خشک یا چوبی تشکیل شدهاند.
اغلب، این مواد قهوهای هستند، به همین دلیل است که ما آنها را مواد قهوهای مینامیم.
مواد قهوهای عبارتند از:
برگهای خشک
تراشههای چوب
پوشال
خاک اره
ساقه ذرت
روزنامه
و ...
این مواد به افزایش حجم کمک میکنند و همچنین کمک میکنند هوای بیشتری وارد کمپوست شود. مواد قهوهای نیز منبع کربن در توده کودکمپوست شما هستند.
مواد سبز از مواد مرطوب یا تازه در حال رشد تشکیل شدهاند.
این مواد اغلب به رنگ سبز هستند.
چند نمونه از مواد سبز عبارتند از:
ضایعات مواد غذایی، بریدههای چمن، کود کشاورزی، علفهای هرز تازهبیرونکشیدهشده و ... .
مواد سبز بیشتر مواد مغذی را تامین میکنند که کمپوست شما را برای باغ شما مفید میکند. مواد سبز دارای نیتروژن بالایی هستند.
چرا برای کودکمپوست به یک ترکیب خوب قهوهای و سبز نیاز دارید؟
داشتن ترکیب مناسبی از مواد «سبز» و «قهوهای» باعث میشود که توده کمپوست شما به درستی عمل کند. بدون این ترکیب مناسب، ممکن است کمپوست شما به اندازه کافی گرم نشود، مدت بیشتری برای تجزیه و تبدیل به کمپوست قابل استفاده نیاز داشته باشد، و حتی بوی ناخوشایندی ایجاد کند. نسبت ایدهآل برای ترکیب مواد قهوهای (کربن) به سبز (نیتروژن) حدود 4 به 1 است. برخی مواد سبز دارای نیتروژن بیشتری نسبت به سایرین هستند، و برخی مواد قهوهای کربن بیشتری دارند. اگر متوجه شدید که توده کمپوست گرم نمیشود، احتمالاً باید مواد سبز بیشتری اضافه کنید. و اگر بوی نامطبوعی ایجاد شده، اضافه کردن مواد قهوهای میتواند کمککننده باشد.
ترکیب نامناسب و نامتوازن مواد سبز و قهوهای کمپوست میتواند منجر به تولید بو در کمپوست کند. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله آیا کود کمپوست بو میدهد؟ چه کار کنیم تا بوی کمتری داشته باشد؟ رجوع کنید.
مطالب مرتبط
نظرات
دیدگاههای ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهدشد.
Tom Watt Smith
Drowning in Plastic سفری تکاندهنده به قلب بحران پلاستیک است که هر ساله میلیونها تن از آن وارد اقیانوسهای جهان میشود. این مستند با تصاویری گیرا و بررسیهای علمی دقیق نشان میدهد که چگونه زبالههای پلاستیکی، از جمله میکروپلاستیکها، زندگی دریایی و زیستکره ما را تهدید میکنند. از بستر دریاها تا موجودات کوچک و بزرگ، همه تحت تأثیر این ذرات پلاستیکی ریز و خطرناک هستند که حتی به زنجیره غذایی انسان هم راه یافتهاند. آیا میتوان راهحلی برای این معضل یافت؟...
سارا قبادی، فرهاد خسروانی
بیش از 60 درصد از پسماندهای تولیدی شهر تهران را پسماندهای فسادپذیر (تر) تشکیل میدهد. مدیریت این پسماندها از دیدگاه زیستمحیطی اهمیت قابل توجهی دارد.