تفکیک زباله از مبدا اولویت اصلی ما است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفههای موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.
خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاههای عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایهها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم. لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامههای زودگذر و کوتاه مدت برنامه دراز مدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.
وی ضمن تبریک روز معلم، افزود: گزارشهای ارائه شده از سوی استانهای ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استانها میتوانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استانها هم باید از ظرفیت مسئولیتهای اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیهای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساختها را داشته باشند.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارشها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاقهای ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.
سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوریهای نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیطزیستی و پیوستهای فرهنگی از ظرفیتهای دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده میکنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوانها در تمام زمینهها نمایانگر است انتظار میرود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.
وی با اشاره به معذوریت و محدودیتهای موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفههای موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.
مطالب مرتبط
نظرات
دیدگاههای ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهدشد.
علی تبریزی
مستند دریا دزدی در مورد فیلمسازی است که به دلیل علاقه زیاد خود به زندگی گونههای مختلف در اقیانوس، تصمیم میگیرد تا آسیبهایی را که انسانها به گونههای مختلف دریایی وارد میکنند را به صورت یک مستند به تصویر کشیده و تاثیرات مخرب صنعت ماهیگیری بر اکوسیستم دریایی را آشکار کند…
ایمان ذکاوتمند
محققـان بـه تازگـی متوجـه نوعـی اعتیـاد خامـوش شـده اند کـه از دیـر بـاز در انسـان رخنـه کـرده و امـروزه طیـف وسـیعی از جوامـع را درگیـر کرده اسـت. اثـرات سـوء ایـن اعتیـاد تـازه کشـف شـده تـا جایـی خطرنـاک و پرهزینــه اســت کــه همــه ســاله عــدۀ زیــادی را راهــی بیمارســتان ها و گورســتان ها می کنــد. میـزان بـالای در دسـترس بـودن ایـن مخـدر و هنجـار تلقی شـدن ایـن اعتیـاد موجـب شـده تـا مبـارزه بـا ایـن اعتیـاد بـه یـک باخـت از پیـش تعییـن شـده تبدیـل شـود.